Rekrytointi – pääsihteeri

Pääsihteeri

Taiteilijajärjestöjen yhteistyöjärjestö Forum Artis

Forum Artis on valtakunnallisten taiteilijajärjestöjen yhteistyöjärjestö. Se edistää, vaalii ja tukee jäsenjärjestöjensä edustamia taiteenaloja ja eri taiteenalojen keskinäistä kanssakäymistä sekä toimii edustamiensa taiteenalojen oikeudellisten ja taloudellisten etujen hyväksi. Järjestön jäseninä on 18 maamme merkittävintä taiteilijajärjestöä. Etsimme nyt uutta pääsihteeriä.

Tehtävänkuvaus

Pääsihteerinä olet pienen yhdistyksen ainoa työntekijä. Huolehdit siten kaikesta yhdistyksen toiminnasta, eli mm. vaikuttamistyöstä, viestinnästä, taloushallinnosta, avustuksien hausta ja raportoinnista ja hallituksen toiminnasta.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa pääsee työskentelemään hyvin pitkälti oman aikataulun mukaan ja paikasta riippumatta. Työ on vakituinen ja osa-aikainen, noin 48 tuntia kuukaudessa. Työ on kuukausipalkkaista.

Hakemamme henkilö

Odotamme asiantuntemusta kulttuuri- ja taidealalta ja ymmärrystä poliittisesta päätöksenteosta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvä kielitaito. Järjestötyön lainalaisuuksien tuntemus on myös tärkeää.

Yhdistyksen ainoana työntekijänä toivomme sinun olevan järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja itseohjautuva. Osaat myös viestiä monipuolisesti sekä sinulla on hyvät esiintymisvalmiudet.

Hakemus

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2020 mennessä osoitteeseen forumartis@forumartis.fi. Kutsumme haastatteluun jo kesken hakuprosessin, eli toimithan ripeästi.

Yhteystiedot
Pääsihteeri Nina Lith
Puh 041 517 8998

Tiedustelut tehtävästä 20.5.2020 klo 13-14 ja 25.5.2020 klo 15-16.

www.forumartis.fi